Buurtfeest organiseren? Bekijk ons buurtfeest pakket

10 april 2019

Ieder jaar wordt in september de nationale burendag georganiseerd. In 2019 is dit zaterdag 28 september. De burendag is een dag waarop de buurt samenkomt en waarbij de buurtbewoners iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Op deze dag staat de gezelligheid en saamhorigheid centraal. Ook dit jaar kun je je weer inschrijven als deelnemende buurt. Om jou op weg te helpen naar een fantastische burendag vertellen we meer over ons buurtfeest pakket! Natuurlijk is dit pakket ook te huren voor een andere dag dan nationale burendag.

Vier het buurtfeest met een popcornmachine

In ons buurtfeest pakket kun je kiezen uit een popcornmachine of suikerspinmachine inclusief 50 porties! Een popcorn- of suikerspinmachine is leuk voor jong en oud en staat garant voor ouderwetse gezelligheid. Geef de buurt het gevoel alsof ze op de kermis lopen zoals in Grease of breng de old school marktkoopman terug. Kies jij voor de popcornmachine of voor de suikerspinmachine? Tevens is het ook leuk om een thema aan jouw buurtfeest te hangen.

Geen buurtfeest zonder partytent

Onze 4×8 meter partytent is groot genoeg voor maximaal 30 personen. Wil je dat er meer mensen overdekt kunnen staan? Dan kun je ernaast ook een losse partytent huren. Ook al is het eind september, het kan zijn dat het weer op die dag niet meewerkt en dan is het fijn dat de mensen ergens beschut kunnen staan. Daarnaast kun je de partytent ook gebruiken als opslagruimte voor spelletjes, eten en drinken en dergelijke.

Vermaak de kinderen met een springkussen

Geleverd bij ons buurtfeest pakket is een springkussen van 4×3 meter inclusief een elektrische luchtpomp. Met een springkussen maak je iedereen zo blij als een kind. De kinderen kunnen lekker springen, de ouders zien hun kinderen genieten en het geeft de straat een vrolijk en feestelijk uiterlijk. Door de elektrische luchtpomp is hij binnen enkele minuten opgezet en kunnen de kinderen de hele dag genieten van het springkussen.

Extra benodigdheden buurtfeest

Bij ons buurtfeest pakket worden natuurlijk ook de onmisbare benodigdheden geleverd. Een buurtfeest kan niet zonder een geluidsinstallatie, enkele statafels, feestverlichting, patioheater, bierkoeler, een gas BBQ en twee biertafelsets.

Nog nooit zag de buurt er zo gezellig en feestelijk uit!