Een succesvol feestje geven doe je zo; 3 tips

14 oktober 2020

Hoewel feestjes voorlopig niet mogen gehouden wegens het coronavirus, hopen we dit natuurlijk over verloop van tijd wel weer te kunnen doen. Wij, van Partytentverhuur Gelderse Vallei zijn er om jou te helpen. Daarom hebben we speciaal voor jou 3 tips op een rij gezet om succesvol een feestje te geven. Benieuwd? Lees dan verder!

1. Partytent huren

Wanneer je binnen bij je thuis een feest geeft, heb je waarschijnlijk de volgende dag een vieze vloer. Wellicht komen er gasten over de vloer met schoenen aan of er is wat gevallen. Om te voorkomen dat je rommel in huis hebt, is het huren van een partytent een ideale manier. Wij, van Partytentverhuur Gelderse Vallei hebben namelijk diverse soorten partytenten te huur, die je kan inzetten voor je feestje. Heb je niet zoveel ruimte in je achtertuin? Geen probleem, we verhuren ook partytenten die in kleine achtertuinen passen. Wij verhuren partytenten met verschillende formaten van 3 tot maar liefst 8 meter breed. Heb je interesse? Neem dan een kijkje op onze website en ga naar partytent huren.

2. Catering huren

Bij een feest horen natuurlijk drankjes en hapjes. Heb je geen zin om alles zelf te regelen? Geef het dan uit handen, wij zorgen ervoor! Naast het verhuren van partytenten doen we ook aan catering. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een buurtfeest. Heb je veel gasten, dan wil je natuurlijk voor een snelle en makkelijke hap gaan. Speciaal voor jou hebben we een frietwagen te huur. Wanneer je bij ons de frietwagen huurt, krijgt iedereen onbeperkt friet, snacks en saus. De prijs wordt natuurlijk bepaald op basis van het aantal gasten die op je feest aanwezig zullen zien. Wat een feest! Interesse? Bekijk dan hier onze frietwagen.

3. Meubilair

Heb je besloten om een partytent te huren? Dan is het natuurlijk wel handig om hem in te richten. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse stoelen en (sta)tafels. Hoeveel je er nodig hebt, hangt natuurlijk af van de grootte van de partytent. Het is natuurlijk wel handig om eerst te kijken, hoeveel er in de tent past. Wanneer je een aantal hebt, is het belangrijk om te kijken hoe je de tafels en/of stoelen wilt hebben in de partytent. Dit geeft namelijk je structuur hoe de mensen met elkaar praten.

Wij hopen je met deze tips te hebben geholpen om een succesvol feest te organiseren. Mocht je interesse hebben in ons gehele assortiment, dan kan je natuurlijk altijd een bezoekje brengen op onze website of neem gerust contact met ons op.