Spullen huren voor een feest? Dan ben je bij Partytentverhuur Gelderse Vallei aan het juiste adres!

30 juni 2017

Wanneer je een feest of evenement geeft, horen daar de juiste partymaterialen bij. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden om het de gasten zo prettig mogelijk te maken. denk naast een feestlocatie ook aan diverse partymaterialen zoals tafels, stoelen, feestverlichting en geluidsinstallaties. Heb je dit allemaal niet in huis? Geen probleem! Met onze hulp is jouw feest of evenement compleet. Lees snel verder in onderstaand artikel wat wij jou te bieden hebben.

Partytenten

Als je geen feestlocatie hebt en/of deze zelf wilt creëren in eigen tuin of een openbare plek (in overleg met de Gemeente) , dan is een partytent de ideale oplossing! Met een partytent kan je op veel verschillende plekken, een feestlocatie creëren. Geef je een feest binnen? Dan is de partytent ideaal om de feestruimte voort te zetten in de tuin! Als je weinig tijd hebt is de easy up tent zeer geschikt, deze tent staat binnen enkele minuten op. Zo is er genoeg ruimte in je planning voor andere zaken.

Meubilair

Om de partytent aan te kleden moet er meubilair aanwezig zijn. Het is altijd gewenst om zitplekken te creëren, zodat de gasten rust kunnen nemen, wanneer nodig. Er zijn bij Partytentverhuur Gelderse Vallei statafels beschikbaar, waaraan gasten het gesprek met elkaar aan kunnen gaan en lekker kunnen ‘hangen’. Ook zijn er partytafels te huur, die in combinatie met klapstoelen ideaal zijn om aan te eten. Voor een feest buiten is een terrastafel natuurlijk zeer geschikt voor tijdens een barbecue of verjaardag bijvoorbeeld.

Partymateriaal

De partytent of andere feestlocatie moet natuurlijk ingericht worden met de leukste en meest feestelijke partymaterialen. Feestverlichting is een goede manier om de locatie aan te kleden, naast een gezellige sfeer is dit ook nog eens functioneel als het buiten donker begint te worden. In combinatie met een goede geluidsinstallatie kan het feest niet meer stuk! Bij een feest met een chique thema kan een hemeldoek worden gehuurd. Het thema krijgt zo binnen een mum van tijd een chique sfeer en mooie, verzorgde uitstraling. Zelf kan je natuurlijk ook de tent verder aankleden met verschillende feest attributen zoals ballonnen, slingers, opblaasbare poppen of nep spinnenwebben bij een Halloween thema. Leef je uit en maak er een leuk feest van!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Gelderse Vallei dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!