Ga jij dit jaar trouwen? Wij geven je tips voor deze speciale dag!

24 maart 2020

Word 2020 het jaar waarin jij JA gaat zeggen tegen je grote liefde? Dan wil je natuurlijk dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Voorbereidingen zijn hiervoor cruciaal en wij van partytentverhuur Gelderse Vallei helpen je daar graag bij! Zodat jij alleen maar hoeft te genieten op jouw bijzondere dag.

Partytent huren

Ben je nog bezig met je locatie of heb je de perfecte locatie al gevonden maar kan je niet al je gasten daar kwijt. Dan kan je het beste een partytent huren. We hebben verschillende groottes voor je zodat je het kan afstemmen op het aantal gasten. Daarnaast kan je de tent zo aankleden met verlichting of meubilair zodat het passend is voor een ceremonie, diner of feest locatie.

Meubilair

Om je partytent zo goed mogelijk in te richten is het belangrijk om na te gaan wat je precies wilt vieren in de tent. Zo kan je voor een receptie het beste statafels huren en deze door de gehele ruimte zetten, maar wil je liever een diner houden dan ben je opzoek naar het huren van tafels en stoelen die passen bij de bruiloft.

Catering op locatie

Naast alle decoratie en aankleding, is het eten natuurlijk ook belangrijk. Het fijnste is dan dat na het JA woord en de receptie het eten klaar staat, en je samen met je gasten kan genieten van een heerlijk diner. Partytentverhuur Gelderse Vallei heeft dan de ideale oplossing voor jou, namelijk een catering in Ede en omgeving. Ze bieden verschillende pakketten aan met salades, vlees en vis.

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!