Een vouwtent, inklapbare tent of harmonicatent huren, zijn er verschillen? Ede & Arnhem

19 januari 2018

Als je op Google zoekt dan kom je vaak verschillende soorten partytenten tegen, PVC partytenten, aluhallen maar ook de vouwtenten, inklapbare tenten en harmonicatenten. Als je kijkt naar de vouwtent, inklapbare tent of harmonicatent dan zijn er allemaal verschillende websites waarbij de omschrijving hetzelfde lijkt: ze zijn makkelijk op te zetten. Maar zijn er verder nog verschillen en welke mogelijkheden heeft Partytentverhuur Gelderse Vallei? Je leest het in dit artikel.

Easy up tent

Een simpel antwoord, er zijn geen verschillen in de vouwtent, inklapbare tent of harmonicatent. Het enige verschil is dat iedereen er een andere benaming aan geeft. Om het nog lastiger te maken, noemt Partytentverhuur Gelderse Vallei ze zelfs “Easy up tent”. Wij verhuren de easy up tent voor de kleinste feesten met maximaal 15 personen tot meer dan 75 personen.

Easy up tent 3×3 meter

Voor een klein huisfeest geeft waarbij niet zoveel ruimte is in de achtertuin of voortuin, past een 3×3 easy up tent altijd. Het is een stevige en flexibele partytent die drie keer te verstellen is in de hoogte. Hierdoor kan de tent ook nog gebruikt worden als onderdak tijdens de rommelmarkt. Voor als het wordt gebruikt bij een feest, kunnen er tot 15 personen in de partytent.

easy up tent huren in arnhem en ede

Easy up tent 3×9 meter

Voor een gemiddeld feest waarbij je de nodige gasten wilt ontvangen kun je de easy up tent 3×9 huren. In deze vouwtent ook wel harmonicatent passen naast ruim 45 gasten ook nog de nodige statafels en dj installatie. Als het weer minder is kun je er voor kiezen om de meegeleverde zijwanden en kopwanden te plaatsen zodat iedereen droog blijft gedurende het feest.

Easy up tent 6×9 meter

Voor een groot feest waarbij tot wel 80 gasten zijn uitgenodigd, wil je ook de gasten een statafel en misschien een buffettafel aanbieden. Het huren van een easy up tent, vouwtent 6×9 meter is hiervoor het meest geschikt. Het huren van deze easy up tent 6×9 is vanaf drie dagen: dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 breng je de easy up tent weer terug bij ons. De easy up tent is in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en grijs. Hierdoor wordt de partytent niet zo snel vies en houdt het feest een strak uiterlijk.

huur easy up tent ede

Easy up tent 6×10,5

Bij het organiseren van een jubileum nodig je al snel een groot aantal gasten uit zodat iedereen mee kan feesten. Het huren van een easy up tent 6×10,5 waarbij je ook zijwanden en kopwanden erbij krijgt. Zorgt ervoor dat wel meer dan 80 tot 100 gasten droog kunnen feesten als het regent. Ook is de easy up tent 6×10,5 meter te huur in de twee kleuren grijs en zwart.